/

ΕΚΔΙΚΗΣΗ: Ξαπλώνει ο μπροστινός το κάθισμα στο αεροπλάνο;

✈ Tiktoker αποκάλυψε τον «σατανικό» τρόπο με τον οποίο εκδικείται όσους ξαπλώνουν την θέση τους

Οι επιβάτες που ξαπλώνουν το κάθισμά τους σε ένα αεροπλάνο είναι πάντα αφόρητα ενοχλητικοί– και μια Tiktoker αποκάλυψε τον «σατανικό» τρόπο με τον οποίο εκδικείται όσους το κάνουν.

Η γυναίκα -γνωστή μόνο ως Fiona- μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή της Αυστραλίας, λέγοντας ότι βρίσκει την κίνηση αυτή «απερίσκεπτη» και πάντα παίρνει εκδίκηση, στρέφοντας πολύ απλά όλους τους αεραγωγούς προς την κατεύθυνση του συνεπιβάτη της.

«Όταν πετάς στην οικονομική θέση και το άτομο μπροστά σου είναι εντελώς αδιάφορο και ξαπλώνει την καρέκλα του προς τα πίσω…. Ξέρετε τους αεραγωγούς του air condition στο πάνω μέρος; Μπορείς να τους περιστρέψεις», εξήγησε. «Εγώ απλά τον περιστρέφω ακριβώς στο πρόσωπό τους και τον ανεβάζω στο φουλ».

Οι ραδιοφωνικοί παρουσιαστές μοιράστηκαν ένα απόσπασμα από το τηλεφώνημα της Fiona στη σελίδα τους στο TikTok, όπου έγινε γρήγορα viral, συγκεντρώνοντας σχεδόν 1 εκατομμύριο views και φυσικά ο κόσμος διχάστηκε- κάποιοι κατενθουσιάστηκαν και άλλοι την χαρακτήρισαν μικροπρεπή, λέγοντας ότι δεν είναι καθόλου αγενές.

«Πλήρωσα για το κάθισμά μου και το ξαπλώνω», σχολίασε κάποιος, που την παρότρυνε ταυτόχρονα να ταξιδεύει στη business class αν θέλει περισσότερο χώρο μεταξύ των καθισμάτων.

«Γιατί νευριάζουν τόσο; Δεν πάει καν πολύ πίσω», πρόσθεσε άλλος.

Σε κάθε περίπτωση, η Ζακλίν Γουίτμορ, που είναι αεροσυνοδός διευκρίνισε πως οι ταξιδιώτες έχουν το δικαίωμα να ξαπλώνουν το κάθισμά τους, σημειώνοντας πως υπάρχει ευγενικός τρόπος να γίνει- κοιτάζετε πίσω για να προετοιμαστεί ο συνεπιβάτης ότι θα μετακινηθεί το κάθισμα.

Γράψε μας κάτι!

Your email address will not be published.