Αεροπλάνο Αεροδρόμιο Πιλότος Απογείωση Προσγείωση Κενά αέρος
/

Πτήσεις: Αυτές είναι οι 7 πιο ενοχλητικές συνήθειες των επιβατών

✈ Οι πιο ενοχλητικές συνήθειες των επιβατών στα αεροπλάνα σύμφωνα με έρευνα.

Ακόμη και χωρίς το χάος που επικράτησε στα αεροδρόμια μετά την άρση των υγειονομικών μέτρων για την πανδημία, ορισμένοι θεωρούσαν ήδη πως οι πτήσεις είναι μια άβολη και ενοχλητική εμπειρία.

Σύμφωνα με έρευνα της OnePoll για λογαριασμό της Skyscanner, υπάρχουν συνήθειες που ενοχλούν μια πολύ μεγάλη μερίδα των επιβατών.
Σύμφωνα με τις απαντήσεις από περίπου 2.000 άτομα στις ΗΠΑ, που έχουν κάνει ταξίδια αναψυχής τα τελευταία τρία χρόνια, αυτές είναι οι επτά πιο ενοχλητικές συνήθειες των επιβατών.

7. Ζητούν να αλλάξουν θέση

Περίπου το 31% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι βρίσκει ενοχλητικό, όταν κάποιος συνεπιβάτης ζητά να αλλάξουν θέση. Πρώην αεροσυνοδός δήλωσε στο Business Insider πως οι επιβάτες καλό θα ήταν να απευθύνονται στο πλήρωμα για τέτοιου είδους θέματα.

6. Χρησιμοποιούν και τα δύο μπράτσα του καθίσματος

Περίπου το 31% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι είναι ενοχλητικό, όταν ο διπλανός τους στο αεροπλάνο χρησιμοποιεί και τα δύο μπράτσα του καθίσματος.
Ωστόσο, κανείς δεν ξέρει τελικά ποιο μπράτσο πρέπει να χρησιμοποιεί και ειδικά ο επιβάτης στο μεσαίο κάθισμα.

5. Γέρνουν το κάθισμα

Περίπου το 31% όσων συμμετείχαν στην έρευνα πιστεύει ότι οι επιβάτες πρέπει να αποφεύγουν την ανάκλιση του καθίσματος. Ορισμένοι βέβαια, υποστηρίζουν ότι δεν γίνεται να κρατήσει κανείς το κάθισμα σε όρθια θέση καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης, ιδίως εάν είναι μεγάλη.

–> Τρόπος εκδίκησης!

4. Βγάζουν τις κάλτσες ή τα παπούτσια τους

Περίπου το 35% ενοχλείται, όταν άλλος επιβάτες βγάζει τις κάλτσες ή τα παπούτσια του στο αεροπλάνο, με το οποίο άλλοι διαφωνούν λέγοντας ότι είναι άβολο να φορά κανείς τα παπούτσια του στις μεγάλες πτήσεις.

3. Μιλούν στους διπλανούς τους ή σε άλλους επιβάτες

Ένα υψηλό ποσοστό της τάξης του 39% λέει ότι θα πρέπει να αποφεύγει κανείς να μιλά με τους συνεπιβάτες του και εάν το κάνει, τότε να μην πιάνει για πολλή ώρα την κουβέντα. Άλλοι βέβαια υποστηρίζουν ότι μπορεί να εξελιχθεί και σε μια ευχάριστη συζήτηση.

2. Δεν βάζουν ακουστικά

Περίπου το 42% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι ενοχλείται όταν άλλοι επιβάτες έχουν σε ανοιχτή ακρόαση τις κλήσεις τους ή βλέπουν βίντεο χωρίς ακουστικά και ειδικά εάν η ένταση είναι υψηλή.

1. Κόβουν τα νύχια τους

Το 42% όσων συμμετείχαν στην έρευνα υποστηρίζει ότι το πιο ενοχλητικό πράγμα που μπορεί να κάνει κανείς εν πτήσει είναι να καλλωπιστεί, όπως να βάψει ή να κόψει τα νύχια του και να τριμάρει τα γένια του.

Με πληροφορίες από: moneyreview.gr

Εσύ; Έχεις κάποια περιέργη εμπειρία πάνω στο θέμα; Αν ναί και θέλεις να την μοιραστείς, άφησε ένα σχόλιο!

Γράψε μας κάτι!

Your email address will not be published.